Pau Alabajos homenatja Estellés en el seu últim treball

El nou disc de Pau Alabajos, ‘Ciutat a cau d’orella’, és un homenatge al poeta Vicent Andrés Estellés en el 25é aniversari de la seua mort. Aquesta efemèrit es va cumplir el passat 27 de març. Després de presentar el disc en aquesta data assenyalada, al Teatre Micalet de València, la gira comença a finals d’aquest mes. Exceptuant el primer concert, on Pau viatjarà fins a Glasgow i a juny que visitarà Londres, després a l’Alt Penedès dintre de la programació del Festival BarnaSants i les següents dates són territori al valencià des del mes de maig fins a l’octubre (Torrent, Xátiva,Onda, Agullent, Guadassuar, Almussafes…).

El repertori del nou disc el formen dotze cançons que a la vegada són dotze poemes extrets de diferents llibres que, com reivindicaven, els escrits d’Estellés demostren la voluntat de ser poble, de cuidar una llengua i una cultura i d’assumir la veu com a valencians. La clau que obri tots els panys (1971), el Llibre de meravelles (1971) i la Sonata d’Isabel (1990) són algunes de les obres que recull per aquest, el seu sisé disc d’estudi.

Enregistrat per Santos&Fluren als estudis Blind Records de Barcelona durant els mesos de juny i juliol de 2017.


1 Crònica especial
2 Els amants
3 D’un any
4 Sonata d’Isabel
5 També
6 Testament mural
7 Memòria tristíssima 8 Postal
9 Show
10 Saló
11 Coral romput
12 Cançó de bressol