Auxili presenta Tresors

Després de ‘Dolç atac’ (2015) i ‘Instants Cremant’ (2016), Auxili torna amb ‘Tresors’. Una esena de cançons amb la crítica, la lluita com a base del tercer treball dels Auxili. Ja ens cridaven a la revolta amb el seu single Hui la liem, cançó que obri el disc.

D’altres cançons reivindicatives com Ferides, Com Camot amb Panxo de ZOO, la primera col·laboració del disc o No m’esperes i Pàgines Negres on la banda homenatgen a RaimonMaria del Mar Bonet a les seves lletres. L’amor i l’esperança també tenen cabuda en el tercer treball dels d’Ontinyent com vegem a Si tu vols o T’escric cantada amb Ander Valverde de Green Valley, segona col·laboració del disc . A Converses de balcons es cola el ‘bonrollisme’ d’Oques Grasses amb Josep Montero.

I és que en aquest tercer treball de la formació hi ha cabuda per a un munt d’estils, ska, reagge, funk… a més de sintetitzadors i efectes digitals, utilitzats per primera vegada en la trajectòria de la banda. Una extensa gira es presenta per davant en aquest 2018 per al grup, que ja ha començat. A casa, al Festival Diània el passat 31 de Març a Ontinyent amb un éxit rotund.